FOTOD: eile võeti maha 75 miljonit maksva Invego uue ärikvartali sarikapärg

Eile peeti sarikapidu Invego poolt Volta ja Kopli tänava nurgale rajatavas ärikvartalis, mis valmib lõplikult 2025. aasta esimeses pooles ja kuhu kolib oma suurima, 2000 töötajaga kontori globaalne tehnoloogiaettevõte Wise.

Franz Krulli masinatehase alale loodav ärikvartal paikneb Noblessneri, Volta kvartali ja Telliskivi loomelinnaku vahetus läheduses. Uude kvartalisse rajatakse ka kogu ala läbiv jalutustänav ning keskne pargiala. Arenduses pannakse suurt rõhku kergliiklusteede võrgustikule ning autovabale ligipääsetavusele. Kergliiklusvahendite, sh jalg- ja kastirataste, ning autode jaoks rajatakse kvartalisse maa-alune parkla.

Invego investeerib Volta ja Kopli tänava nurgal asuva ärikvartali rajamisse kokku 75 miljonit eurot. Kvartali teise etapi lahenduse autoriks on tipparhitekt Martin Aunin, ehituse peatöövõtja on NOBE ning arendusprojekti lõplik valmimine on kavandatud 2025. aasta esimesse poolde.

Invego on Eesti juhtivaid kinnisvaraarendusega tegelevaid ettevõtteid, mis on Tallinnas ja selle lähiümbruses viimastel aastatel rajanud kokku üle 1100 kodu ning 20 000 m2 äripindasid. Invego mahukamateks arendusteks on hiljuti valminud Tiskreoja ja Tabasalu Kodu ning täna töös olevad Luccaranna ja Uus-Järveküla elurajoon.

Fotod: https://www.dropbox.com/scl/fo/h9vnzmbsj1iyg4k2oumos/h?rlkey=hnsdog05nj4x10rg29t6yfy5t&dl=0


Seotud artiklid