Merivälja teel algas uue äri- ja meditsiinihoone ehitus

Merivälja Realestate OÜ sõlmis ehitusfirmaga Rand & Tuulberg lepingu Merivälja tee äärde uue, ligikaudu 7800 ruutmeetri suuruse meditsiinikeskus rajamiseks.  Uus hoone valmib 2025. aasta suvel. 

“Mitu aastat väldanud planeerimisprotsess on edukalt lõppenud ja meil on hea meel kinnitada, et meditsiinikeskuse fookusega uue ärihoone ehitusleping on nüüdseks allkirjastatud ja tööd on alanud,” ütles hoone arendaja ja omaniku Merivälja Realestate OÜ juhatuse liige Tõnu Kõuhkna, kelle sõnul on tegemist hea uudisega ennekõike Pirita, Merivälja ja Viimsi elanikele, kelle jaoks kasvab oluliselt kodulähedaste meditsiiniteenuste kättesaadavus.

“Oleme loobunud algsest plaanist sõlmida kogu hoone osas leping ühe ankurrentnikuga ning läinud selle asemel meditsiinivaldkonna ettevõtetega otselepingute sõlmimise teed. Huvi on algusest peale olnud suur, sest nii asukoht kui hoone kontseptsioon on sektorile sümpaatsed,” selgitas arendaja.

“Tegemist saab olema vajalikku avalikku teenust osutava hoonega, mille ehitamisel võetakse arvesse meditsiinikeskuse jaoks vajalikke erivajadusi,” kommenteeris Ehitusfirma Rand & Tuulberg ehitusjuht Lauri Matteus. Hoone arhitektuurse lahenduse autor on Kalle Vellevoog arhitektuuribüroost JVR.

Merivälja Realestate OÜ rajab Merivälja tee 33 kinnistule kokku ligikaudu 4500m2 üüripinnaga äri ja meditsiiniteenuste osutamiseks ja 107 parkimiskohta ning lisaks veel 64 parkimiskohta avalikuks kasutamiseks, nagu näevad ette Tallinna linna poolt kehtestatud projekteerimistingimused.


Seotud artiklid