Miks on video kinnisvarakuulutuse juures tähtis?

Kui pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, siis mõtle, milleks on veel võimeline üks vinge video? Oleme palju rääkinud sellest, et kinnisvarakuulutuse juures on headel fotodel väga tähtis roll. Kui soovid aga maaklerina sammu edasi astuda, lisa oma kuulutuste juurde hästi tehtud videod, mis tekitavad su objekti vastu suuremat huvi.

Videol on veebis järjest suurem roll

Ilmselt ei tule sulle enam üllatusena, et YouTube’ist on saanud Google’i järel number kaks otsingumootor. Inimesed ei taha enam ainult lugeda, vaid nad tahavad vaadata ka liikuvat pilti ja kuulda, mida neile inimhäälega räägitakse. Business 2 Community andmetel aitab video:

  • saada 1200% rohkem jagamisi kui pilt või tekst;
  • jõuda kiiremini ostuotsuseni;
  • tõsta uudiskirja sees klikkimise tõenäosust 200–300%.

Video tõmbab rohkem tähelepanu ja paneb lingile vajutama

Kas oled tähele pannud, et kui istud kaaslasega mõnes söögikohas, kus on seinal suur teleriekraan, kust tuleb mõni spordiennustus, mille vastu sul puudub absoluutselt igasugune huvi, siis läheb su pilk ikka pidevalt ekraanile? See juhtub sellepärast, et meie aju on programmeeritud liikuvatele objektidele tähelepanu pöörama. Samamoodi toimib ka video kinnisvarakuulutuse juures. See lihtsalt on palju huvitavam. Kui kasutad videoid oma uudiskirjades, tõuseb nende sees olevate linkide klikitavuse määr 2–3 korda.

Emotsioon on kinnisvara ostmisel väga tähtis

Emotsioon on peaaegu iga ostu sooritamise juures tähtis ning kinnisvara puhul on see veel eriti oluline. Mõnusa taustamuusikaga hästi tehtud video tekitab vaatajas hea emotsiooni ja seob ta emotsionaalselt oma potentsiaalse uue kodu või investeerimisobjektiga. Vaata kasvõi seda videot. Kas see tekitab sinus mingi emotsiooni või jätab täiesti külmaks?

Video aitab tõsta usaldusväärsust

Soovitused on iga toote müümisel väga tähtsad, sest need tõstavad selle usaldusväärsust. Meil kõigil on vaja kinnitust, et miski asi on just nii hea, nagu me arvame, et see on. Või veel parem. Kaasa näiteks videosse ka müügil oleva kinnisvaraobjekti naabrid ja palu neil ümbruskonna kohta midagi head öelda. Eriti tore on, kui nad kutsuvad vaatajat endale naabriks.

Video aitab tõsta jagamiste arvu

Hästi tehtud video tõstab kuulutuste jagamiste arvu sotsiaalmeedias. Meie kogemuse järgi mängib sotsiaalmeedia kinnisvara müümisel väga tähtsat rolli, sest nii on võimalik püüda ka nende inimeste tähelepanu, kes aktiivsel kodu- või investeerimisobjekti otsingul ei ole, kuid kellele võib sinu kuulutus silma jääda.

Video loob majast või korterist parema arusaama

Video annab kliendile korterist või majast parema ülevaate ning aitab tekitada huvilises tunnet, et ta jalutabki läbi selle maja või korteri, mis sul müügis on. Kui su kuulutuse juures on video, tulevad müügis olevat kinnisvara vaatama juba tõelised huvilised, kes on esmase tunde videot vaadates juba kätte saanud. Neil on lihtne aru saada ruumide paigutusest ning tegelikest mõõtudest.

Vinget tehnikat pole alati vaja

Kui sa müüd mõnda kallimat objekti, on mõttekas investeerida kvaliteetsesse proffide tehtud videosse. Kui sul on müügil aga vähem väärtuslik kinnisvara, siis piisab ka mobiiltelefoniga filmitud materjalist. Äppe, mis aitavad sul sellest lühikese video kokku panna, on väga palju, näiteks FilmoraGo, Magisto, Quik jt.

Video ei tohiks olla liiga pikk, piisab paarist-kolmest minutist.

Ka virtuaaltuur töötab hästi

Väga hästi töötab ka erinevatest piltidest kokku pandud virtuaaltuur, sest annab samuti vaatajale ülevaate ruumide paigutusest ja mõõtudest. Kõige põhjalikumalt tehtud virtuaaltuuride sisse on võimalik põimida pilte ja videoid, ekraanil liikuvat teksti jne.


Seotud artiklid