Otsid mööblit? Siin ta on, mööblitootjate Booking.com

Eritellimusmööbel on heaks lahenduseks neile, kes otsivad oma interjööri ainulaadseid, stiilseid ning kvaliteetseid tooteid. Sageli võib juhtuda, et kuigi koduomanik sooviks minna eritellimusmööbli teed, võib tootja leidmine osutuda nii vaevarikkaks ettevõtmiseks, et otsustatakse siiski kergema vastupanu teed minna ja soetada mööbel sisustuspoodidest. Siinkohal tulebki appi eritellimusmööbli platvorm Furnum, mis aitab kogu protsessi lihtsustada.

Kontrollitud ja usaldusväärsed tootjad

Eritellimusmööblit tellides tuleb paika panna toote disain, materjal ja mõõtmed. Ilmselt on see koduomanikule pigem nauditav protsess kuna tänapäeval on võimalik näiteks Pinterestist ja sisustusajakirjadest lõputult inspiratsiooni leida. Üllatusena võib aga tulla see, et hoopis raskemaks ülesandeks kujuneb õige tootja leidmine.

Google otsingumootorisse märksõna “eritellimusmööbel” sisestamisel rullub ekraanil lahti sadu vasteid ning kõik nad pakuvad väidetavalt parimaid lahendusi. Nendel, kes pole antud valdkonnaga kokku puutunud, ei pruugi olla piisavalt teadmiseid, et ettevõtete laviinist läbi murda ning leida usaldusväärne ja kvaliteetne tootja. Seetõttu ongi Furnumi lehel olemas tootjate profiilid, koos tutvustuse, näidiste ja tagasisidega.

Lisaks sellele on kõik tootjad Furnumi poolt isiklikult üle kontrollitud, mis tähendab, et kvaliteedis võib kindel olla.

Lihtne tootjatega suhelda

Iseseisvalt tootjate otsimine, meeldivate välja valimine ning igaühele eraldi oma soovi ja joonise saatmine ei tähenda veel seda, et keerulisem osa on läbi ja võib vaid sobivale pakkujale tellimuse sisse anda. Ettevõtetest vastuse saamine võib võtta oodatust kauem aega ja ka siis tuleb sageli ette paljudele lisaküsimustele vastamist, sest tootjad soovivad võimalikult täpset infot, mida tavainimesel võib olla keeruline pakkuda. Juhul kui valikus on mitmeid teenusepakkujaid ja kõik nad nõuavad mitmeid täpsustavaid küsimusi, võib selline edasi-tagasi kirjavahetus venitada tellimisprotsessi väga pikaks.

Furnum on aga tellimuse koostamise kliendi jaoks lihtsaks teinud, koostades kodulehele päringuvormi, kus klient peab vaid vastama vajalikele küsimustele, mis tagab selle, et tootjale esitatud päringus on kõik vajalik info kirjas. Samuti on võimalik abi küsida kogenud klienditeenindajatelt, kes aitavad paika panna detailid, mille peale klient ise ei pruugi tulla. Pärast päringu saatmist võib vastust oodata juba 2 tööpäeva jooksul, mille järel saab klient juba endale sobivaima pakkumise valida.

Üks päring mitmele mööblitootjale

Furnumi on koondunud eritellimusmööbli tootjad üle Eesti, mis tähendab, et üks päring saadetakse kõikidele sobivatele koostööpartneritele. See on uudne lahendus inimesele, kes soovib tänapäeva kiire tempo juures kvaliteetset toodet väiksema vaevaga.

Nii nagu puhkust planeerides ei tule ilmselt enamikel inimestel enam pähegi otsida iseseisvalt välja soovitud piirkonna majutusasutused, suunduda nende kodulehtedele, saata igaühele päring ja jääda ootama, kas pakutavad kuupäevad ja hinnad on talle sobilikud.

Tunduvalt mugavam on kasutada Booking.com’i  või muu sarnase veebilehe teenust, kus kliendi päring saadetakse kõikidele sinna koondunud majutusasutustele, mistõttu on hetkega võimalik näha sobilike teenusepakkujaid, saadavust ja hindu. Sarnasel põhimõttel toimib ka Furnumi veebiplatvorm.

Furnumi kodulehel võtab eritellimusmööbli tellimine vaid mõned minutid. Tuleb vaid täita päringuvorm, sisestada joonised ja ka näiteks inspiratsioonipildid ning päring teele saata. Furnum aitab vältida ootamatusi seoses hinnapakkumistega, sest ankeeti täites on võimalik määratleda endale sobiv hinnaklass, tarneaeg ja lisada muid nõudmisi. Uuri lähemalt Furnumi kodulehelt Furnum.ee.


Seotud artiklid