Pärnu siluett on muutuses, jätkub mereäärse Valgre elamurajooni arendus

Suurettevõtjate Jaan Pillesaare ning Peter Ingmani osalusega ettevõte Valgre Residence alustas Pärnu rannarajoonis Valgre elamurajoonis 43 korteriga kortermaja Tiiru tn 3 ehitust.

2018. aastal rajama hakatud Valgre elamurajoon asub Pärnu rannarajoonis 21 000 m² suurusel alal, mereäärse rannapromenaadi pikenduse ääres. Elamurajooni on planeeritud viis 7-9 kordset kortermaja, kus kokku hakkab paiknema kuni 300 korterit. Valgre elamurajooni esimene kortermaja – Tiiru tn 5, valmis 2019. aastal ning uus 3 500 m² suurune, 7-kordne ja 43 korteriga Tiiru tn 3 korterelamu valmib 2025. aasta kevadel.

Projekti eestvedaja Ivo Kasaku sõnul Valgre elamurajooni näol tegemist läbimõeldud ja terviklike lahendustega, mis nii tänaste kui tulevaste elanike jaoks on ka suurepärase merelähedase asukohaga. Tiiru tn 3 kortermaja projekti autoriteks on Hanno Grossschmidt ja Tomomi Hayashi HG Arhitektuuribüroost, ehitajaks on Tera Ehitus OÜ ning projekti müügitegevuse juhtimisega tegeleb Kinnisvaraekspert Pärnu OÜ. Elurajooni arendaja Valgre Residence OÜ on ettevõte, mis 2017. aastal loodi just Valgre korterelamute projekti jaoks.  Valgre elurajooni rajamise investorid ja osanikud on Jaan Pillesaare investeerimisettevõte DSVH, Peeter Ingmani investeerimisfirma Ingman Baltic Sea Finance ning Ivo Kasaku ettevõte Texover.


Seotud artiklid