Fahle Park korraldab kogukonnale suurejoonelise suvelõpu tänavapeo

Fahle Parki arendaja Fausto Capital peab oluliseks lisaks kvaliteetsele üüripinnale ka laiema väärtuse pakkumist: ägeda linnaruumi loomist, kus erinevatest ettevõtetest pärit kontorirahvas saaks kokku tulla ja lahedalt koos aega veeta. Seetõttu korraldab Fausto oma ühes kiiremini arenevas ärikvartalis Fahle Parkis kontorihooaja alguse puhul sündmuse „Fahle Food Fest“, kus saab kuulata NÖEPi kontserti ja nautida erinevaid tänavatoite.

„Loome endise paberivabriku piirkonda kompaktset ja hästi läbimõeldud linnaruumi, mis soodustab inimeste kokku tulemist ja koos ajaveetmist. 29.augustil kell 11.00-16.00 toimub Fahle Parki hubases sisehoovis päevane tänavapidu „Fahle Food Fest“. Soovime, et sügishooaja alguse peost kasvaks välja traditsioon ja oodatud sündmus meie Fahle kommuuni jaoks ning tallinlastele laiemalt,“ rääkis Fausto Capitali turundusjuht Violeta Osula.

Ajaloolised paekiviseinad ja mõnusad tänavad loovad Fahle Parkis suurepärase võimaluse sumeda suvepäeva veetmiseks koos sõprade ja kolleegidega. Päeva juhib tuntud sündmuste korraldaja Aivar Kuusk, esinevad NÖEPi DJ sett ja DJ Keijo Tismus, kosutavat kõhutäit erinevatele maitseeelistustele pakuvad food truckid Kausik, VLND burger, Peas Out, Kooker, Kohvikäru ja Fudy X Majaka Pizza.

Lisaks toimub sündmuse raames Fahle Parki avatud kontorite päev, kus tekib võimalus naaberkontorisse sisse kiigata ja naabritega tutvust teha. „Soovime inimesed tänavale tuua ja tekitada sõbraliku kogukonna rände ühest kontorist teise, et siis koos muusikat ja toitu nautima koguneda,“ rääkis Osula.

Fahle Parki kogukonna loome sai alguse juba enne koroona pandeemia puhkemist ja võtab nüüd hoo uuesti sisse. „Juba ammu ei üürita pelgalt kontorit, vaid mõeldakse, mis on selle ümber ja millist lisandväärtust suudab see piirkond inimestele pakkuda. Oluline on kerge ligipääsetavus, teenindus ettevõtete olemasolu ja vabaaja veetmise võimalus kontori piirkonnas, ehk arendades ärikinnisvara piirkonda tuleb luua ka ägedat linnaruumi selle ümber,“ rääkis Fausto Capitali osanik Sven Mihalov.

Nüüd on pealinna rahval põhjus tulla kaema, kuidas ajaloolise paberivabriku piirkond on  muutunud modernseks ja hubaseks linnaruumiks, koos kohvikute, restoranide, kunstigaleriide ja vinoteekidega. Fahle Fest Foodile pääseb tasuta.


Seotud artiklid