Need kinnisvarakuulutused said 2020. aastal kõige rohkem klikke

Kinnisvara24 statistika: need kinnisvarakuulutused said 2020. aastal kõige rohkem klikke

Möödunud aasta muutis oluliselt Eesti inimeste kinnisvaraeelistusi – seda kinnitab portaali Kinnisvara24.ee aastakokkuvõte, mis näitab, et kõige enam klikitud kinnisvarakuulutuste TOP 10 moodustasid 2020. aastal maamajade ja suvilate kuulutused.

„Kui üldjuhul on populaarsemateks kinnisvaraobjektideks suuremates linnades asuvad korterid ja eramud, siis möödunud aasta oli eriline. TOP 10 kajastab hästi möödunud aasta kinnisvaratrende. Kaugtöö võimaldab töötada distantsilt ning inimesed soovivad viiruse tõttu distantseeruda. Seetõttu otsitakse endale maamaja või tõmbekeskuse lähistel asuvat eramut, millel oleks ekstra suur krunt,“ selgitas Kinnisvara24.ee tegevjuht Katrin Aron.

10 kinnisvaraobjekti, mis pakkusid inimestele 2020. a kõige suuremat huvi ja millest enamik on ka müüdud:

Katrin Aroni sõnul eelistavad ostjad suuri krunte, millel asub pigem tagasihoidlik väike vana maja. „Vana majaga kinnistud on soodsamad ja annavad võimaluse täiesti nullist alustada ning ehitada endale kodu oma eelistuste järgi. Soovitakse osta suure kinnistuga objekte, kus saab elada privaatselt ja turvaliselt, ilma võõraste inimesega kokku puutumata,“ lisas ta.

Ka Maa-ameti statistika kinnitab, et 2020. a jostetud hoonestatud maatükkide keskmine pindala oli suurem kui 2019. a ostetud maatükkidel.

Kinnisvara24 on 2018. aastal loodud Eesti suuruselt teine kinnisvaraportaal, mida külastab igakuiselt üle 400 000 külastaja.

Vaata kõiki kinnisvarakuulutusi SIIT


Seotud artiklid