Premium kinnisvara mugavusstandardid tõusevad uuele tasemele

Everaus Kinnisvara ja kodumaine koduspaade tootja Lingalaid alustasid koostööd, mille raames paigaldatakse Järvekülas asuva Kindlusepealse Villade kvartali kõigile eramutele ja paarismajadele elegantse disainiga terrassivannid. Inimeste huvi premium-klassi kinnisvara vastu ei ole sõltumata majanduslangusest vähenenud ning suurem osa Kindlusepealse Villasid on tänaseks müüdud. 

“Premium-klassi kinnisvara soetav klient on oma soovidest ja vajadustest väga teadlik ning hindab nii mugavust kui kvaliteeti, lisaks oskab ta pidada lugu kodumaisest toodangust ja disainist,” sõnab Everaus Kinnisvara tegevjuht Janar Muttik. “Meid ühendab Lingalaid meeskonnaga soov pakkuda elegantset disaini ja suurepärast kasutusmugavust kvaliteedis järeleandmisi tegemata, mistõttu on meil koostöö üle ääretult hea meel.” Muttik lisab, et Kindlusepealse Villad on kõigi mugavustega premium-klassi kodud, kuhu Lingalaiu toodetud elegantne ja kvaliteetne terrassivann suurepäraselt sobib. “Lisaks terrassivannile ootavad tulevasi koduomanikke energiatõhusates kodudes maaküte, päikesepaneelid, kamin, individuaalne elektriauto laadimisjaam, jahutusseade ja läbimõeldud jäätmete sorteerimislahendused,” toob ta välja.

Kindlusepealse Villadesse paigaldatakse Lingalaid terrassivann nimega Spring, mille ergonoomika, elektriline küttesüsteem ja mullimassaaž koos valguslahendusega on luksuslikku lõõgastust hindavate kasutajate seas rohkelt kiitust kogunud. Lingalaid esindaja Geidi Alevi sõnul on nende eesmärk inspireerida inimesi avastama endale eriline paik aastaringseks lõõgastuseks ja kvaliteetaja nautimiseks. “Meie arvates on üks parimaid viise selle eesmärgi saavutamiseks luua kvaliteetseid koduspaasid. Liiatigi, et oleme nende arendamisel kantud kirest oma loomingu ja kõigi elamuste vastu, mida koduspaad meile endile pakkunud on”, toob Alev välja ettevõttest rääkides, “meil on väga hea meel antud koostöö üle, mille tulemusel saavad peatsed villade omanikud edaspidi terrassivannis kvaliteetaega nautida.”

Nii Everaus Kinnisvara kui Lingalaid on veendunud, et premium-klassi kinnisvara mugavusstandardid tõusevad uuele tasemele, kuna kallimat ja kvaliteetsemat kinnisvara soetava kliendi ootused on aastate jooksul tõusnud ja inimesed hindavad koduseid mugavusi aina enam. Alevi sõnul näevad nad oma töös hästi, kuidas inimesed soovivad oma elukvaliteeti parandada, täiendades oma kodusid luksuslike koduspaadega.

Everaus Kinnisvara on kinnisvaraarendja, kes rajab ühtse ja isikupärase arhitektuuriga terviklikke elu- ja ärikeskkondi, pöörates suurt tähelepanu kasutusmugavusele ja energiatõhususele. Ehitiste ruumilahendused on põhjalikult ja kaalutletult läbi mõeldud ning jälgitakse, et välis- ja siseilmed moodustaksid ühtse modernse terviku. Arendaja portfellist leiab enam kui 600 ühikut elamispinda ja üle 100 000 ruutmeetri äripinda.

Lingalaid on Eesti koduspaa tootja, kes on tuntud oma elegantse disaini ja suurepärase kasutusmugavuse poolest. Lingalaiu prioriteediks on klientide vajaduste täitmine ja luksuslike lõõgastusvõimaluste pakkumine, mistõttu leiab nende tootevalikust erinevaid koduspaade lahendusi alustades kütte- ja massaažisüsteemidega kümblustünnidest ja terrassivannidest ning lõpetades saunadega. Kõik Lingalaid koduspaad valmivad Eestis.


Seotud artiklid