Top 10 kinnisvarakuulutused, detsember 2018

Detsembris oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 23 000 kuulutust. Toome välja detsembrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee detsembrikuu kuulutuste TOP 10.

1. Elegantne elamu Kakumäel, hind 415 000€

Suurepärase asukohaga kinnistu Kakumäel, millel asuv kahekordne eramu on valminud arhitektide Vilen Künnapu ja Ivi-Els Scneideri käe all. Pea 170 ruutmeetrine hoone asub vaid 50m kaugusel merepiirist ning on ümbritsetud kauni haljastusega.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Ruumikas üürimaja Nõmme linnaosas, hind 2800€/kuu

Ruumikas 7-toaline üürimaja Nõmme mändide all. Tegemist on ajatu arhitektuuri kuvandiga, milles peitub 3 korrust ning koguni 7 eluruumi. Ruumid on valgusküllased ning sisustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga. Maja on koheselt valmis sissekolimiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Miljonivaatega eramu Miiduranna külas, hind 455 000€

Uut pererahvast ootab suurepärase asukohaga mereäärne, imelise vaatega kodu Tallinna kesklinnast mõneminutilise autosõidu kaugusel. Tegemist on kvaliteetse kivimajaga, kus on ühtekokku 6 tuba, mis jagunevad kolme korruse vahel. Siseviimistluses on kasutatud vaid väga kvaliteetseid materjale.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Kaunis majake vaikses rajoonis Toila alevikus, hind 155 000€

Maja on valminud 2017. aastal ning on valmis vastu võtma oma esimesi elanikke. Tegemist on suurepärase asukohaga! Läheduses asuvad Toila park, Spa hotell, promenaad ja meri. Ümbruskond on väga rahulik ning teed on heas seisukorras ja alati hooldatud.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Renoveeritud loft Tallinna kesklinnas, hind 76 000€

Renoveeritud loft sajandivanuses tööstushoones Lutheri kvartalis. Korteris on ajaloohõngulised elemendid sulatatud ühte tänapäevase sisearhitektuuriga, mis jätab väga aegumatu ja trendika mulje. Ehitamisel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale.

Korter sobib eelkõige inimesele, kes hindab linnakeskuse lähedust ning soovib elada kaasaegses, mugavust pakkuvas ja madalate küttekuludega majas.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Ühepereelamu Märjamaa vallas, hind 10 000€

Tegemist on renoveerimist vajava ühepereelamuga, millel pindala umbes 100 ruutmeetrit. Eramu juurde kuulub ka poolehektariline kinnistu. Eramut on võimalik soetada ka järelmaksuga!

Tutvu kuulutusega siit.

7. Uhiuus korter Natura Park elurajoonis, hind 68 000€

Harku järve vahetus läheduses, uues Natura park elurajoonis on müüa praktilise planeeringuga 1-toaline korter. Sobiv pakkumine nii oma elu alustavale noorele kui ka pensionipõlve pidavale ja rahu ning vaikust armastavale inimesele.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Üksikelamu Kasemetsa külas, hind 39 900€

Pakkumisse on tulnud ehitusjärgus olev üksikelamu Kasemetsa külas Saku vallas! Kasemetsa küla asub 15-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna linnapiirist ning lisaks on külas ka hea transpordiühendus. Tegemist on rahuliku ja peresõbraliku elukeskkonnaga.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Hoolitsetud iluaiaga suvilakrunt Paldiskis, 12 000€

Uut omanikku ootab head hoolt saanud suvilakrunt Paldiski linnas. Kinnistul asub rikkalik viljapuuaed, aiamaja, kasvuhoone ning pisike tiik. Tegemist on ideaalse suvituspaigaga, sest ka meri jääb vaid mõne kilomeetri kaugusele.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Unikaalne ja energiatõhus palkmaja, 135 621€

Palkmaja Uranus on sobilik lahendus funktsionalistliku stiili austajatele ning sobib hästi ka väiksemale hoonestusalale. Kompaktne vorm on liigendatud kahele tasapinnale, mis kujundab arhitektuurse vormikeele. Suured klaaspinnad toovad ruumidesse palju avarust ning valgust.

Tutvu kuulutusega siit.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.

Vaata ka novembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutusi>>.


Seotud artiklid