Vaata, kes olid parimad maaklerid juulikuus

Maakler näeb palju vaeva, et just tema klientide kuulutused saaksid enim tähelepanu ja leiaksid seeläbi ka ostja. Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni juulikuu parimad maaklerid, kelle kuulutusi vaadati möödunud kuul kõige rohkem.

#1 Piia Särev

Juulikuu maaklerite Top10-ne võitis Piia Särev. Piia töötab Uus Maa Kinnisvarabüroos ning tema põhiline tegevuspiirkond on Viljandimaal. Piia tegeleb nii elu- kui ka äripindade vahendamisega.

Piia profiili ja kuulutusi vaata siit>>

#2 Imre Hardõkainen

Imre töötab Pindi Kinnisvaras ja tegeleb peamiselt äri- kui ka elukondliku kinnisvara müügi-, üüri- ja ostutehingute vahendamisega. Imre töötab kinnisvara sektoris alates 2007. aastast ning peab oma suurimaks tugevuseks suurt kogemuste pagasit selles valdkonnas. Imre moto on “Võimatuid asju ei ole olemas!”

Imre profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#3 Rait Kuusik

Kolmanda koha sai Rait Kuusik. Rait töötab CKE Kinnisvaras ning on kinnisvaramaaklerina tegutsenud juba 2010. aastast. Rait tegutseb Lõuna-Eestis ja tegeleb kõikide varatüüpidega.

Profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#4 Sirje Tatsi

Sirje Tatsi töötab Sirje Tatsi Kinnisvaras, mille põhitegevuseks on kinnisvara ost, müük ja vahendus, eesmärgiga pakkuda kliendisõbralikku ja eeskujulikku teenindust kõikide kinnisvaratehingute alal. Kinnisvaraturul on aktiivselt tegutsetud alates 2002 a.

Vaata Sirje profiili ja kuulutusi siit >>

#5 Kadri Corio

Kadri Corio töötab RE/MAX Aaba kinnisvarabüroos ning tema peamiseks tööpiirkonnaks on Võru ja Võrumaa. Kadri on omandanud kogemusi mitmetest eri valdkondadest nii ettevõtjana kui ka palgatöötajana, kuid kinnisvara valdkond paneb tal alati silmad särama. Lisaks kinnisvara vahendamisele aitab Kadri meeleledi ka sisekujundusega.

Kadri profiili ja kuulutusi näed siit>>

6. Mario Karro (MARIO KARRO KINNISVARA)

Mario profiili ja kuulutusi näed siit>>

7. Ivika Villers (ARCO VARA KINNISVARABÜROO)

Ivika profiili ja kuulutusi näed siit>>

8. Tiit Matsi (UUS MAA KINNISVARABÜROO)

Tiidu profiili ja kuulutusi näed siit>>

9. Henel Aava (LVM KINNISVARA)

Heneli profiili ja kuulutusi näed siit>>

10. Karl Kuddu (CKE KINNISVARA)

Karli profiili ja kuulutusi näed siit>>

Palju õnne kõigile Kinnisvara24 meeskonna poolt! 🙂

NB! Kui soovid ka siin topis olla, siis tea, et sotsiaalvõrgustikes oma kuulutuste levitamine Kinnisvara24 lingiga aitab sellele suuresti kaasa 😉

Vaata ka eelmise kuu parimate maaklerite esikümmet SIIT 


Seotud artiklid