Top10 kinnisvarakuulutused, juuli 2020

Juulikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 22 200 kuulutust ning portaali külastati miljon korda. Toome välja juulikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Korralikud palkhooned Sinu valitud asukohta, hind 22 000€

Viljandimaal ootab uut omanikku korralik palkmajadest koosnev hoonetekompleks. Tegemist ei ole aga tavalise pakkumisega. Nimelt tuleb uuel omanikul need hooned minema toimetada ning paigutada enda poolt valitud asukohale.
Hea ja soodne võimalust soetada endale korralik ja kvaliteetne elamu!

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Armas maakodu Setomaal, hind 20 000€

Väike talukoht Setomaal ootab uut hoolitsevat pererahvast. Sobib suviseks peatuskohaks inimestele, kes armastavad privaatsust ja puutumata loodust. Tõeliselt mõnus koht argimurede eest põgenemiseks!

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Privaatne maamaja Lüganuse vallas, hind 8 500€

Armas pisike maamaja Lüganuse vallas Kiviõli linnapiiril. Looduskaunis asukoht ning väga suur kinnistu loovad ideaalse keskkonna mõnusa maakodu rajamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Vaikse asukohaga elamu Kiviõli linna servas, hind 28 000

Müüa kivikonstruktsioonis elamu Kiviõli linna Küttejõu piirkonnas. Elamu asub suurematest tänavatest eemal, väga rahulikus ja privaatses asukohas. Hoonet ümbritseb väga kaunis ja hoolitsetud aed ning kõigele lisaks asub kinnistul ka garaaž ja saun.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Kaunis talukoht Põlvamaal Vähkjärve vahetus läheduses, hind 19 900€

Põlvamaal ootab toimekat peremeest üks renoveerimist vajav taluhoone. Olenemata oma kõrgest east on tegemist siiski väga hästi säilinud hoonega. Ideaalne maakodu kandidaat!

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Pisikene eramaja Viljandi linnas, hind 49 000€

Viljandi linnas on müügile tulnud üks pisike eramu koos mõnusa hooviga. Hoone vajab küll täielikku renoveerimist, kuid see on suurepärane võimalus luua sellest oma unelmate kodu.

Hoovis on küllaldaselt ruumi nii pisiperele kui ka lemmikloomadele ja lisaks on võimalik seal kasvatada ka aiasaadusi.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Muinasjutuline kodu vaatega Piusa jõele, hind 49 000€

Kui pead lugu vaiksest elu- või suvituskohast, mis ei asu üksi keset kõrget laant, siis oled sattunud peavõidule! Pealtnäha väike maja mahutab kogu su pere ja sõprade pered ilma, et peaks hoovi peal telklaagri avama või mujal majutusele raha kulutama.

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Ruumikas elumaja koos kaunilt haljastatud hooviga Saue vallas, hind 125 000€

Saue vallas ootab uusi elanikke korralikult ehitatud ja renoveeritud suvila, mis sobib suurepäraselt ka püsivalt elamiseks. Hoones on elamispinda pea 200 ruutmeetrit ning hoonet ümbritseb privaatne ning kaunilt haljastatud hoov.

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Mereäärne maakodu Kabli külas, hind 95 000€

Elegantne, lummav, kuid samas ka hubane maakodu, mis on sätitud aastaringseks elamiseks. Sealsed mahedad ja soojad maalähedased toonid koos oskuslikult sobituvate detailidega loovad rahustava ja turvalise kodu, kust oleks raske lahkuda.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Stiilne suvemaja vanas Rootsi külas, hind 98 000€

Müügile on saabunud uus suvila vanas Rootsi külas. Küla asub Põõsaspea neemes ja oli tuntud juba enne Rootslaste saabumist kui sadama ja kalapüügialana.

Hoone on valmistatud HouseFactory OÜ poolt eritellimusel ja ehitatud ainult peremehe endi kasutuseks. Suvila kompleksi kuulub suvila, leilimaja ja väike aiamaja.

Tutvu kuulutusega siit>>

________________________________

Tutvu ka juunikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid